Banmark on jo yli 40 vuoden ajan tuottanut ammattitaitoisia ja innovatiivisia ratkaisuja palvelemaan sellu- ja paperiteollisuuden vaativia tarpeita. Olemme yksi Suomen johtavista paperin ja sellun valmistukseen tarvittavien erikoiskemikaalien, raaka-aineiden ja paperikonekudosten toimittaja.

Uuden laiteosaston myötä toimintamme on laajentunut myös prosessi-, bioenergia- ja elintarviketeollisuuteen. Liiketoimintamme kulmakivinä ovat vankka tuoteosaaminen, tehokkaat logistiset ratkaisut sekä innovatiivinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Toimimme yhteistyössä maailman johtavien tavarantoimittajien kanssa voidaksemme varmistaa edistyneet, toimivat ja asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut niin tuotteiden kuin teknisten palveluiden saralla. Tarjoamme kattavan valikoiman eri tuotteita ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat vastata laadukkaasti ja monipuolisesti asiakkaidemme eri haasteisiin. Räätälöimme innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Vuosikymmenten kokemus liiketoiminnasta sellu- ja paperiteollisuudessa on tehnyt meistä alamme edelläkävijän ja luotettavan toimijan. Luomme lisäarvoa asiakkaillemme niin pitkän kuin lyhyen aikavälin tarpeisiin. Vankka tuoteosaaminen sekä vuosien saatossa kerätty tietotaito ja ymmärrys toimialojemme valmistusprosesseista on tehnyt meistä arvostetun ja luotettavan kumppanin.

Yhteydenotot

Yhteydenotto- lomake

yleissivu panorama
Banmark Oy
Kisällintie 13, 01730 Vantaa
Puh. +358 (0)9-4765 0350
banmark@banmark.fi
Member of Transmeri Group
Copyright © Banmark Oy
All Rights Reserved