Laitteet

Banmark edustaa alansa johtavia ja innovatiivisimpia laitetoimittajia jotka tulevat pääsääntöisesti keski-Euroopasta. Tehokas ja tietotaitoinen henkilökuntamme tarjoaa mielellään apua vaikeissakin prosessinkehitysasioissa.
 
IBS:n iTable, UMV:n Invocoater ja Bellmerkufferathin lietteenkäsittelyjärjestelmät ovat hyviä esimerkkejä paperi- ja kartonkiteollisuuden tuotteissa joissa tuomme asiakkaille pelkkien laitteiden sijaan huomattavia uudistuksia ja parannuksia prosessiin lyhyillä takaisinmaksuajoilla.
 
Prosessi- ja petrokemianteollisuus ovat hyödyntäneet osaamistamme jo vuosikymmeniä. Olemme toimittaneet suodattimia, pumppuja ja kompressoreita aivan peruskohteista erittäin vaativiin kohteisiin hiilivedyille. Toiminta- ja toimitusvarmuus sekä energiatehokkuus kuvaavat hyvin toimintaamme.
 
Leipomo- ja elintarviketeollisuuteen olemme lyhyessä ajassa toimittaneet 3 suurta paistolinjaa hyvin erilaisille tuotteille. Uuniemme erilaisuus ja ainutlaatuisuus on huomioitu ja 2014 olimme jo tunneliuunien suurimpien toimittajien joukossa. Toimitamme tunneliuuneja pakkokonvektio-, säteily-, inrapunasäteily- ja mikroaaltoperiaatteella. Lisäksi valikoimistamme löytyy pesu- ja pussituskoneet sekä nostatus- ja jäähdytyslinjat.

Yhteydenotot

Yhteydenotto- lomake

Myyntipäällikkö
Mika Puhakainen
GSM +358 400 498 812
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Banmark Oy
Kisällintie 13, 01730 Vantaa
Puh. +358 (0)9-4765 0350
banmark@banmark.fi
Member of Transmeri Group
Copyright © Banmark Oy
All Rights Reserved